I närmare fem månader har jag varit havande med en blogg. Fem månader har känts som en lång tid eftersom jag hela tiden har blivit större och större av alla idéer som växt i mitt huvud och gradvis formats. Nu är alltså bloggfödelsedagen äntligen här, nu är det premiär för Lukaspsykologen.se!

Ett stort och varmt välkommen till er som hittat hit, genom vänliga tvångsmetoder från undertecknad eller utifrån eget intresse. Jag hoppas ni kommer hitta mycket läsvärt och att ni redan nu känner er inbjudna att delta i en dialog med mig kring intressanta psykologiska och existentiella frågor.

Vem är då du, undrar kanske ni som ramlat in här lite mer på måfå. Jag är Linda, en PTP-psykolog som jobbar på psykoterapimottagningen S:t Lukas i Uppsala. Här bloggar jag om psykologi, samtalsterapi och existentiella frågor utifrån vardagshändelser, ofta i samråd med mina kollegor på S:t Lukas. För mer information om vem jag är och varför jag bloggar, se min presentation under fliken Om Lukaspsykologen.

Än en gång; välkommen